01.12 2023

PECB sõlmis koostöölepingu KPMG Balticsiga

Rahvusvaheline koolitus- ja sertifitseerimisasutus PECB ja KPMG Baltics sõlmisid koostöölepingu. See koostöö võimaldab KPMG-l korraldada järgnevaid PECB koolitusi Eestis: PECB ISO 27001 LI, ISO 27001 LA, ISO 22301 LA, ISO 9001 LA, ISO 27701 LA, ISO 27032, ISO 31000, ISO 27002, ISO 27005, ISO 27035, ISO/IEC 38500 Lead IT Corporate Governance Manager, Lead Pen Test Professional, GDPR, NIS2 LI ja Cloud Security.
„Meil on selle partnerluse üle väga hea meel, sest oleme alati tervitanud koostööd ettevõtetega, kes jagavad meiega samu eesmärke,“ ütles PECB tegevjuht Tim Rama. Ta lisas, et KPMG Baltics on teinud nõustamises väga head tööd: „Nii PECB kui ka KPMG Baltics on tõestanud, et nad on nendes valdkondades väga edukad ning see annab põhjust uskuda, et partneritena täiendame teineteist oma eesmärkide saavutamisel. PECB partnerlussuhted on viimaste aastatega oluliselt kasvanud ning nende arendamisele ja hoidmisele keskenduvad algatused on olnud meie edu oluline tegur. Mõlemal ettevõttel on suurepärased spetsialistide meeskonnad ja ressursid, mis meie koostööd süstemaatiliselt toetavad," sõnas Rama.

KPMG Baltics ja PECB omavad pakutavates koolitusvaldkondades pikaajalist kogemust

Elame kiiresti muutuvas maailmas. Kõik ettevõtted seisavad keerukate ülesannete ees, mis vajavad lahendamist võimalikult kiiresti. Vales suunas tegutsemine võib oluliselt mõjutada organisatsiooni tulemuslikkust ja väärtust.

„Partnerlus PECB-ga aitab meil laiendada klientidele pakutavaid teenuseid ja koolitada rohkem spetsialiste Eestis ja lähiriikides. Üheskoos pakume klientidele parimat võimalikku kvaliteeti ja tulemusi,“ lausus KPMG Balticsi küberturvalisuse ekspert ja IT audiitor Taavi Toppi.

KPMG Balticsi küberturvalisuse eksperdid on pälvinud mitmeid rahvusvaheliselt tunnustatud sertifikaate ning meie meeskonnaliikmetel on kokku ligi 100 aastat IT-alase juhtimise, nõustamise, auditeerimise ja läbistustestimise kogemusi.

PECB

PECB on sertifitseerimisasutus, mis pakub üksikisikutele mitmesugustes valdkondades koolitust, sertifitseerimist ja sertifikaadiprogramme. PECB on esindatud enam kui 150 riigis, kus aidatakse spetsialistidel tõendada oma erialapädevust, pakkudes väärtuslikke hindamis-, sertifitseerimis- ja sertifikaadiprogramme rahvusvaheliselt tunnustatud standardite alusel. Lisateavet PECB peamiste eesmärkide ja tegevuste kohta leiate: https://pecb.com/.

KPMG Baltics

Esimese suure ärinõustamisteenuste võrgustikuna avasime Eestis büroo juba 1992. aastal. Veerand sajandi pikkune kogemus võimaldab meil mõista majandust kui tervikut ja selle aluseks olevaid kriitilisi tegureid.

Meie meeskonna tugevus põhineb meie töötajatel, keda on Eestis üle 250. Oskame küsida vajalikke küsimusi ja kuulata vastuseid. Ühendades kliendi vajadused ja kogemused meie enda teadmiste ja innovaatiliste lähenemisviisidega, saame kasutada ära uusi võimalusi ja leida kliendi vajadustele vastavaid praktilisi lahendusi.

Nõustame kliente kõigis majandussektorites, sealhulgas suurte rahvusvaheliste kontsernide tütarettevõtteid, edukaid kohalikke ettevõtteid, riigiasutusi ning valitsusväliseid organisatsioone. Pakume audititeenuseid, maksu-, õigus-, riski-, juhtimis- ja tehingunõustamist ning küberturvalisuse nõustamist.

KPMG Eesti teeb tihedat koostööd KPMG meeskondadega teistes Balti riikides ja Skandinaavias. See võimaldab meil teenindada kliente ühe kontaktpunkti kaudu, pakkudes igas riigis ja keeles asjakohast ning vajalikku valdkondlikku, tehnilist ja kultuurilist oskusteavet.

KPMG võrgustiku partnerlussuhete kaudu saame jagada erinevate majandussektorite ja tehniliste valdkondadega seotud kogemusi KPMG võrgustiku riikidega üle maailma. See võimaldab ühendada meie kohalikud kogemused rahvusvaheliste klientide vajadustega.

Taavi Toppi

Küberturvalisuse ekspert ja IT audiitor

Ettevõtetel on viimane võimalus taotleda küberturvalisuse toetust

Riigi Infosüsteemi Amet ja EAS/Kredex jagavad jätkuvalt küberturvalisuse taseme kaardistamise ja t..

küberturvalisus

Partnerite nõrkus mõjutab ka teie kaitstust

Küberkaitset planeerides tuleb arvestada, et koostööpartnerite nõrkus võib otseselt mõjutada ka te..

küberturvalisus

Küberrünnakute sagenemine on pannud tegutsema ka Euroopa Keskpanga

Küberrünnakute keerukuse ja sageduse suurenemine kujutab endast kogu Euroopas kriitilist ohtu fin..

küberrünnak

KPMG tunnistati küberturvalisuse nõustamisteenuste liidriks Euroopas

Hiljuti avaldatud Forrester Wave uuringu ”Cybersecurity Consulting Services in Europe, Q1 2024” ..

küberturvalisus

KPMG uuring: tippjuhid seisavad igapäevaselt silmitsi kordades suurenenud küberturvalisuse ohtudega

Kiirenev tehnoloogiline areng, sellega kaasnevad riskid ja kordades kasvanud küberturvalisuse oh..

KPMG ekspert kübertestidest: tahame, et ettevõte ei satuks päris rünnaku ohvriks

Organisatsiooni küberturvalisuse taset aitab hästi valideerida – ning nõrkusi ja vajalikke uuendu..

küberturvalisus

Taga oma ettevõttele turvaline ja jätkusuutlik ärikeskkond! 
Aitame luua vastupidava ja usaldusväärse digitaalse maailma, 
isegi muutuvate ohtude korral.

KPMG Baltics OÜ

+372 626 8700
itaudit@kpmg.ee
Ahtri 4, 10151 Tallinn, Eesti
${item.title}
KPMG Baltics KPMG Cyber KPMG Global Privaatsuspoliitika
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.
Email again:

HR analüüs

HR analüüs keskendub küberturvalisuse nõrgima lüli – kasutaja, töötaja – oskuste kaardistamisele ja kompetentside tõstmisele.

Email again:

Ohuanalüüs

Ohuanalüüs on taktikaline ja tehniline teenus, mis võimaldab ettevõttel saada kiire ülevaade välistest ohtudest.

Email again:

Küpsusanalüüs

Aitab planeerida IT-valdkonna investeeringuid ja edasisi samme kitsaskohtade leevendamiseks ning parema turvalisuse tagamiseks.

Email again: